Jurnalul orei 17, 30 Octombrie
Jurnalul orei 17:00 30 octombrie 2023, 21:28 | 629

Prezentat de Vasile Luchianu

Sute de oameni îmbrăcați în costume Spider-Man s-au adunat în Argentina, la Buenos Aires, în încercarea de a doborî recordul mondial pentru cea mai mare adunare de oameni îmbrăcați ca Spider-Man la un singur eveniment. Pe lângă distracție, cei costumați au împărțit alimente neperisabile oamenilor aflați în necesitate, notează AFP.

Ședința de judecată, în care astăzi urma să fie audiat Dragomir Popovici, șoferul care a provocat în iulie un accident în Chișinău, soldat cu decesul tinerei Doinița Prodan, a fost amânată la solicitarea apărării inculpatului. Poziția familiei Prodan este clară, afirmă avocatul părții vătămate, care va cere o pedeapsă maximă prevăzută de lege pentru cel vinovat.

Șeful Procuraturii raionului Ungheni, Dumitru Triboi, implicat în accidentul din apropierea satului Bahmut, soldat cu patru morți, rămâne în arest preventiv. Decizia a fost luată de magistrații Curții de Apel Chișinău, după ce avocații lui Triboi au contestat măsura preventivă, arestul, în privința clientului lor. Apărătorii consideră că acesta trebuie să stea în arest la domiciliu. Triboi pledează nevinovat și colaborează cu ancheta.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie