Jurnalul orei 17, 1 Mai
Jurnalul orei 17:00 1 mai 2023, 22:03 | 628

Prezentat de Vasile Luchianu

Parcul Hipodromului din Chișinău a devenit mai curat, datorită unui efort comun, pe care l-au depus angajații postului nostru de televiziune și partenerii acestuia. Tradiția înverzirii și curățeniei de primăvară continuă. Sâmbătă, campania Jurnal TVerde a ajuns la cea de-a 13-a ediție.

Acoperișul este ciuruit, iar subsolul e plin cu apă... În astfel de condiții trăiesc locatarii unui bloc din orașul Vadul lui Vodă, care nu mai știu la cine să apeleze, pentru a le rezolva problema. Primarul din Vadul lui Vodă afirmă că administrația locală poate participa doar parțial la lucrările de reparație. La fața locului a fost echipa noastră de filmare.

Au ieșit să ceară salarii mai mari, condiții de lucru mai sigure și noi locuri de muncă. Sindicaliștii spun că fac tot posibilul pentru a rezolva problemele salariaților și, pentru fi convingători, au desfășurat astăzi în preajma Gării din Chișinău un miting prilejuit de Ziua Internațională a Solidarității Oamenilor Muncii. Participanții la manifestație au adoptat și o proclamație, pe care au transmis-o Guvernului.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie