Accident cumplit în Bulgaria
Externe 28 iulie 2022, 15:27 | 689

Un șofer, cetățean al Republicii Moldova, a murit într-un accident rutier, pe o șosea din Bulgaria. Omul era la volanul unui camion, care a luat foc după ce s-a ciocnit cu o altă mașină de mare tonaj. Potrivit portalului Gagauzinfo.md, șoferul decedat este originar din Vulcănești.

Autoritățile de la Chișinău anunță că accidentul s-a produs pe o șosea din regiunea Burgas, în dimineața zilei de 27 iulie. Ambasada Republicii Moldova în Bulgaria va oferi asistența consulară necesară pentru repatrierea corpului neînsuflețit al șoferului.

DANIEL VODĂ, purtătorul de cuvânt al MAEIE: "Autoritățile locale au informat, prin intermediul Direcției regionale Burgas a Ministerului Afacerilor Interne al Bulgariei, misiunea noastră diplomatică că șoferul camionului, cetățean al Republicii Moldova, a decedat."

Conform presei bulgare, cetățeanul Republicii Moldova a decedat după ce ar fi rămas blocat în interior, iar celălalt șofer, un bulgar, a reușit să iasă nevătămat din cabină. Potrivit portalului Gagauzinfo.md, șoferul decedat este un tânăr de 33 de ani, originar din Vulcănești.

Opinia ta contează. Comentează!