Jurnalul orei 19, 19 Decembrie
Jurnalul orei 19:00 19 decembrie 2023, 21:33 | 865

Prezentat de Vasile Luchianu

Cele mai importante titluri ale ediției:

1. Avea de toate, purta haine scumpe și nu ieșea niciodată din curte fără bodyguarzi. Mânca în restaurante scump, unde zăbovea ore în șir pe TikTok. Vorbim despre fostul deputat de la București Cristian Rizea, care s-a ascuns de justiția română mai mulți ani, dar în cele din urmă a fost extrădat din Republica Moldova. Ce datorii a acumulat la Chișinău, vă spunem imediat!

2. Asociația Promo-Lex a solicitat intervenția promptă a raportorilor speciali ai ONU pentru eliberarea imediată a activistului Victor Pleșcanov din detenția ilegală într-o închisoare a regimului de la Tiraspol. Bărbatul suferă de o boală oncologică.

3. Două persoane, un cetățean al Republicii Moldova și altul al României, au murit într-un accident rutier în Portugalia. Nenorocirea a avut loc ieri în regiunea Beja. Alte 12 persoane au fost rănite.

4. Un adolescent de 17 ani a murit, iar trei sunt răniți, după ce clădirea internatului unui liceu din județul Harghita s-a prăbușit parțial. 20 de salvamontiști au participat la operațiunea de căutare și salvare.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie