Meteo, 12 Decembrie
Meteo 12 decembrie 2023, 19:59 | 248

Prezentat de Felicia Jenunchi

Miercuri sunt asteptate maxime de pana la plus 7 grade, pe timp de noapte minimele vor cobori pana la minus 3 grade in nordul tarii. Se prevad ploi slabe în localitatile nordice si cele de centru. Plus 5 grade se vor inregistra la Chisinau pe timp de zi, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la zero grade. In localitatile nordice maximele se vor situa intre plus 2 si plus 3 grade, in cele sudice acestea se vor situa in jurul valorii de plus 7 grade.

Sa vedem care e starea vremii in Romania. Plus 6 grade se vor inregistra la Bucuresti si la Brasov. Meteorologii anunta precipitatii in orasele Iasi, Brasov si Craiova. Va ploua la Cluj si la Timisoara, cu plus 5 si plus 9 grade.

Sa urmarim prognozele meteo in capitalele europene. Plus 16 grade se vor inregistra la Lisabona, plus 12 la Madrid. Meteorologii anunta precipitatii in orasele Londra, Paris si Amsterdam, maximele nu vor depasi plus 9, plus 11 si plus 7 grade Celsius. La Roma vor fi plus 18 grade. Precipitatii sunt asteptate la Viena si la Berlin. Plus un grad se va înregistra la Kiev. La Atena va fi partial innorat.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie