Meteo, 7 Decembrie
Meteo 7 decembrie 2023, 21:26 | 251

Prezentat de Felicia Jenunchi

Maine, 8 decembrie, maximele termice se vor situa intre minus doua si plus 3 grade Celsius, pe timp de noapte mercurul din termometre va cobori pana la minus 3 grade in nordul tarii. Meteorologii anunta lapovita in majoritatea localitatilor, in cateva orase nordice se prevede cer noros. Plus 1 grad se va inregistra in capitala, noaptea minimele vor cobori pana la minus unu. In localitatile nordice maximele vor oscila intre minus doua si minus un grad, in cele sudice vor fi plus doua si plus 3 grade.

Sa vedem care e starea vremii in Romania. Plus 3 grade se vor inregistra la Bucuresti, Cluj, Timisoara si Constanta, orase unde se prevede cer noros, fara precipitatii. In mare parte innorat va fi la Craiova, cu plus 6 grade.

Sa urmarim prognozele meteorologilor si in capitalele europene. Plus 17 grade se vor inregistra la Lisabona, plus 12 la Madrid. Partial innorat va fi la Londra, maximele nu vor depasi plus 11 grade. Innorat va fi la Paris si Amsterdam, vor fi plus 11 si plus 8 grade. Plus un grad vor indica termometrele la Viena si la Berlin. Innorat va fi la Varsovia. Precipitatii sunt asteptate la Atena. Minus doua grade vor fi la Kiev.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie