Meteo, 1 Decembrie
Meteo 1 decembrie 2023, 20:16 | 285

Prezentat de Felicia Jenunchi

În acest weekend vremea se incalzeste, maximele se vor situa intre plus 2 si plus 13 grade Celsius, pe timp de noapte se vor inregistra minime de pana la plus doua grade in nordul tarii. Cerul va fi noros in toate localitatile, nu sunt prognozate precipitatii. Plus 10 grade se vor inregistra sambata la Chisinau, minimele vor cobori pana la plus 4 grade noaptea, iar vantul va sufla din sud-est cu rafale de pana la 18 kilometri la ora. In localitatile nordice vor fi intre plus doua si plus 5 grade, in cele sudice intre plus 11 si plus 13

Urmeaza prognoza meteo in Romania. Plus 16 grade se vor inregistra la București, cerul va fi variabil. Cerul va fi innorat la Iasi si la Cluj. Meteorologii au anuntat averse la Timisoara, maximele nu vor depasi plus 17 grade.

Sa urmărim prognozele meteorologilor in capitalele europene. Plus 14 grade vor fi la Lisabona, plus 11 la Madrid. Se prevede cer variabil in orasele Londra, Paris si Amsterdam. maximele nu vor depasi plus 3 si plus doua grade Celsius. Va ploua la Roma. Plus un grad va fi la Viena, minus un grad la Berlin. Minus un grad vor indica termometrele la Kiev. La Atena vor fi plus 22 de grade.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie