Meteo, 15 Noiembrie
Meteo 15 noiembrie 2023, 21:47 | 301

Prezentat de Felicia Jenunchi

Joi maximele se vor incadra intre plus 8 si plus 13 grade, noaptea se vor inregistra minime de pana la plus 3, plus 4 grade. Meteorologii anunta cer variabil, fara precipitatii. Plus 11 grade vor fi in capitala, noaptea vor fi plus 6, iar vantul nord-vestic va sufla cu rafale de pana la 9 kilometri la ora. In localitatile nordice maximele se vor situa in jurul valorilor de plus 8, plus 9 grade, in cele sudice acestea se vor situa inte plus 12 si plus 13 grade Celsius.

Sa vedem care e starea vremii in Romania. Plus 16 grade se vor inregistra la Bucuresti, va fi in mare parte insorit. Meteorologii anunta averse la Brasov, maximele nu vor depasi plus 8 grade. Insorit va fi la Craiova.

Sa urmărim prognozele meteorologilor in capitalele europene. Plus 21 de grade se vor inregistra la Lisabona, plus 19 la Madrid. Meteorologii anunta precipitatii joi la Londra, Paris si Amsterdam, maximele nu vor depasi plus 11, plus 12 si plus 10 grade Celsius. La Roma vor fi 20 de grade in termometre. Se prevede cer variabil la Viena, la Berlin sunt prognozate precipitatii. Plus 5 grade vor indica termometrele la Kiev.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie