Un câine din orașul Rio de Janeiro face senzație pe Internet
Externe 19 octombrie 2022, 20:17 | 358

Un câine din orașul brazilian Rio de Janeiro face senzație pe Internet. Patrupedul, îmbrăcat într-o uniformă de poliție, a devenit mascota oficială a Batalionului 17 din cadrul poliției. Câinele are propriul cont pe Instagram, care este urmărit de peste o sută de mii de oamenii.

Supranumit "Caporalul Oliveira", câinele a fost adoptat de poliţistul Cristiano Oliveira, care l-a găsit abandonat în 2019 în apropierea secţiei sale de Poliţie din Rio de Janeiro, în timp ce era rănit şi înfometat. La scurt timp, câinele a devenit unul dintre cele mai îndrăgite patrupede, care face senzație pe internet în Brazilia, informează Reuters.

Câinele - îmbrăcat într-o uniformă de poliţie, și echipat cu un pistol-jucărie și ochelari de soare, a devenit mascota oficială a Batalionului 17 a Poliţiei Militare din Rio de Janeiro. Acum, acesta patrulează alături de poliţişti şi aleargă pe lângă motocicletele acestora.

"Am luat o haină şi o cămaşă de poliţist şi l-am îmbrăcat cu ele, pentru a face o glumă. I-am făcut o fotografie şi am trimis-o grupului de recruţi din secţia noastră, publicând-o acolo. Apoi, gluma a devenit virală", a dezvăluit stăpânul acestuia, Cristiano Oliveira.

În prezent, caporalul "blănos" are propriul cont pe Instagram, care este urmărit de peste 117 mii de admiratori.

Opinia ta contează. Comentează!