Meteo, 1 Martie
Meteo 1 martie 2024, 20:35 | 352

Prezentat de Felicia Jenunchi

Primul weekend al acestei primaveri este caracterizat de maxime de pana la plus 15 grade, cu cer variabil si fara precipitatii. Plus 13 grade se vor inregistra sambata la Chisinau, pe timp de noapte mercurul din termometre va cobori pana la zero grade, iar vantul va sufla din sud-est cu rafale de pana la 18 kilometri la ora. In orasele nordice vor fi intre plus 10 si plus 11 grade, in cele sudice maximele se vor situa intre plus 14 si plus 15 grade.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. Plus 12 grade se vor inregistra la Bucuresti, Iasi si Brasov, orase in care se prevede cer predominant innorat. Plus 16 grade vor indica termometrele la Cluj si Timisoara. Plus 8 grade vor fi la Constanta.

Sa urmărim prognozele meteorologilor in capitalele europene. Plus 14 grade vor fi la Lisabona, plus 9 la Madrid. Meteorologii anunta ploi slabe la Londra, Paris si Amsterdam, cu maxime de pana la plus 8, plus 9 si plus 10 grade Celsius. 16 grade se vor inregistra la Roma. Se prevede cer variabil la Viena si la Berlin. Plus 7 grade vor indica termometrele la Kiev. La Atena sunt asteptate furtuni insotite de descarcari electrice.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie