Jurnal TV vă invită la Cireșarul Copiilor
Cultură 14 mai 2018, 20:08 | 2152

La cea de-a doua ediție a festivalului "Cireșarul copiilor" vor fi deschise mai multe ateliere de creație, printre care floristică și ceramică, și o școală de șah. Picii, care vor veni în prima zi de vară la Grădina Botanică din Chișinău, se vor bucura de o expoziție de insecte și fluturi, și de multe cărți, aduse de la Biblioteca pentru copii „Ion Creangă”.

Programul include multă muzică, distracție, diferite concursuri, tombole, un show cu bule gigantice de săpun, mini ZOO. Nu vor lipsi dulciurile, înghețata și firește - vedetele festivalului, cireșele! Protagonista evenimentului va fi Doamna Dora!

Copiii vor putea participa pe tot parcursul zilei la un laborator de experimente științifice. Fetițele vor putea să se răsfețe într-o zonă special amenajată. Tot acolo, doritorii vor putea face fitness pentru o oră și să își cumpere produse hand made de la un târg de profil.

Pe scenă vor evolua mici vedete și artiști consacrați, iar la final vor fi tombole. Câștigătorul premiului mare va zbura cu balonul cu aer cald. Festivalul va începe la ora 11. Costul unui bilet procurat în prealabil este 90 de lei, iar în ziua evenimentului - 130 de lei. Copiii de până la șapte ani vor avea acces gratuit. Biletele pot fi procurate on-line, pe iticket.md.

Opinia ta contează. Comentează!