La Chișinău este așteptat Jonathan Nolan, scenarist și producător de film, fratele consacratului regizor Christopher Nolan
Cultură 22 septembrie 2023, 17:32 | 1251

La Chișinău este așteptat Jonathan Nolan, scenarist și producător de film, fratele consacratului regizor Christopher Nolan. Scenaristul de la Hollywood va participa aici la conferința ”Fix It In Post”, programată pentru ziua de marți, 26 septembrie, la Mediacor. Jonathan Nolan este co-autor al mai multe pelicule de succes, printre care ”Inception”, ”Interstellar” și „WestWorld”. La evenimentul dedicat specialiștilor în producție video participă și alți experți de top, ne-au mărturisit organizatorii.

ȘTEFAN NAHABA, fondatorul ””Fix It In Post Conference”: "Este o ediție expres, pentru că avem invitați mega. Este vorba de Jonathan Nolan. Jonathan a scris scenariile pentru ”Interstellar”, a creat serialele ca „WestWorld și iată acum el a acceptat să vină la noi la conferință."

Timp de o zi, pe 26 septembrie, participanții vor avea ocazia să interacționeze cu experți de top din industrie.

ȘTEFAN NAHABA, fondatorul ””Fix It In Post Conference”: "Avem invitați pe Aaron Ryder, un producător foarte mare, tot de Hollywood, care a produs filmul ”Arrival”, care în 2016 a luat Oscarul. Îl avem de asemenea pe Tim Thompson, care este un antreprenor în industriile creative din America, și Sergiu Chirilov, care este moldovean de al nostru, dar care lucrează de foarte mulți ani pentru filme mari și face post-producție pentru filme în care participă Schwarzenegger."

La evenimentul de la Mediacor sunt așteptați aproape trei sute de participanți.

ANNAMARIA ROȘCA, manager de proiect Racketa Production: "Conferința noastră ”Fin It In Post” este dedicată nu doar profesioniștilor din sectorul industriei filmului, dar este și pentru studenții de profil. Este o oportunitate extraordinară pentru ei, pentru a-i cunoaște pe protagoniștii din această ediție."

ȘTEFAN NAHABA, fondatorul ”Fix It In Post Conference”: "Vom avea mai multe speech-uri. Vor arăta diferite breakdown-uri, cum s-au făcut anumite efecte vizuale."

Conferința ”Fix It In Post” este organizată de Racketa Production și Aesthetic Media, cu sprijinul Proiectului Tehnologiile Viitorului, finanțat de USAID, Suedia și Marea Britanie.

Opinia ta contează. Comentează!