Știrile Curente

Meteo Horoscop
A cerut recuzarea judecătorului
La ședința de astăzi în dosarul dintre Jurnal TV, Vladimir Plahotniuc și Consiliul Coordonator al Audiovizualului, urma să fie examinat apelul postului nostru cu privire la refuzul CCA de a lichida monopolul. Însă, avocatul Jurnal TV a cerut recuzarea completului de la Curtea de Apel, pe motiv că judecătorul Ion Țurcan a fost vizat în mai multe subiecte de investigație difuzate de către postul nostru de televiziune.

Amintim că „Jurnal de Chișinău Plus” l-a acționat în judecată pe președintele Partidului Democrat, Vladimir Plahotniuc, dar și Consiliul Coordonator al Audiovizualului în anul 2014, după ce CCA a admis ilegal ca o persoană să dețină șapte posturi radio și TV. Anterior, mai multe ONG-uri de media au emis o declarație în care au spus că posturile de televiziune controlate de către Vladimir Plahotniuc sunt folosite drept arme pentru linșarea opoziției și a oponenților și servesc drept instrumente de pregătire a opiniei publice pentru acţiuni contestabile ale guvernării. Atunci șeful Consiliului Coordonator al Audiovizualului, Dragoş Vicol, a negat că instituţia ar fi controlată politic. 
 
14 November 2017 19:24 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64