Știrile Curente

Meteo Horoscop
Kidsco oferă premii pentru toți copiii
Ne apropiem de luna care dă start frumoaselor sărbători de iarnă, iar noi am dat start unui frumos concurs marca Kidsco, magazinul de jocuri și jucării pentru toate gusturile. Cei care urmăresc pagina de facebook Acasă Devreme, nu puteau trece cu vederea postarea concursului pe care am scris-o la începutul acestei săptămâni și care va aduce multă bucurie puștilor și puștoacelor. 

Pentru că premiile sunt pe măsura așteptărilor celor mici. Pentru fetițe, partenerii noștri ne-au pus la dispoziție păpuși Barbie, iar pentru băieței: piste Hot wheels care sunt cu adevărat HOT. Și voi le puteți câștiga și ar trebui să vă grăbiți, numele primului câștigător îl vom afla la sfârșitul emisiunii de astăzi, colegii mei vor avea grijă să afle cine e norocoasa care se va juca cu una dintre aceste păpuși. 

Grăbiți-vă să vă înscrieți în concurs, regulile sunt foarte simple. Accesați pagina Kidsco, vedeți două banere de consurs. 
Multă baftă și apropo în acest weekend puteți beneficia de mega reduceri în magazinele kidsco care au anunțat black friday cu reduceri de la 20 până la 50 de procente. 
14 November 2017 07:05 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64