Știrile Curente

Meteo Horoscop
Replică pentru Halupa
Directorul Jurnal TV, Val Butnaru, i-a dat replica interlopului Valeriu Halupa, care s-a filmat săptămâna trecută în faţa sediului postului nostru de televiziune. "Este o intimidare", a declarat Val Butnaru în cadrul emisiunii "Cabinetul din umbră". Totodată, el l-a mai întrebat pe interlop de ce nu a avut curajul să intre în studio. 

Val Butnaru s-a întrebat de ce Halupa, dacă era lângă sediul Jurnal TV, nu a făcut următorul pas - să intre în studioul "Cabinetului din umbră".

Săptămâna trecută, la emisiunea "Cabinetul din umbră", Jurnal TV a pus pe post o înregistrare audio în care interlopul Vitalie Proca a dezminţit declaraţiile complicelui său Valeriu Halupa, care susţine că nu a ştiut nimic despre faptul că se punea la cale omorul bancherului rus Gherman Gorbunţov. Precizările au fost făcute după ce acelaşi Proca a dezvăluit într-un interviu în exclusivitate pentru Jurnal TV că Vladimir Plahotniuc ar fi cel care a comandat asasinarea lui Gorbunţov. Şeful PD a respins însă acuzaţiile. 
 
14 November 2017 17:02 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64