Două mașini s-au răsturnat în Chișinău
Social 18 februarie 2019, 17:40 | 3132

Doi oameni au ajuns la spital după ce mașinile pe care le conduceau s-au ciocnit violent. Impactul s-a produs în aceasta dimineață pe șoseaua Hâncești din Chișinău, în apropierea Autogării de Sud. Mai multe detalii aflați din următorul grupaj de știri.

Potrivit poliției, unul dintre șoferi, care are 22 de ani, s-ar fi deplasat cu viteză excesivă și nu ar fi oprit la culoarea roșie a semaforului. Mai apoi, mașina acestuia s-a izbit de un alt autoturism, condus de o femeie în vârstă de 30 de ani. Din imaginile surprinse de un martor se vede cum mai multe persoane au intervenit pentru a scoate șoferița din mașina avariată. Ea a fost transportată în stare gravă la Institutul de Medicină Urgentă din capitală, unde va fi supusă unei intervenții chirurgicale. Celălalt șofer s-a ales cu o fractură la picior.

Tot în această dimineață, un autoturism a ajuns într-un copac, iar un tânăr de 29 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale. Accidentul s-a produs în apropierea satului Troița Nouă, raionul Anenii Noi. Potrivit poliției, șoferul în vârstă de 58 de ani nu ar fi adaptat viteza la intrarea într-o curbă, a pierdut controlul volanului, a derapat de pe traseu și s-a ciocnit cu un copac. În mașină erau și patru pasageri. Unul dintre ei a fost transportat la spital cu răni ușoare.

Iar alți cinci oameni au avut de suferit în urma unui accident care s-a produs ieri în apropierea satului Mărăndeni, raionul Fălești. Victimele au suferit diverse traumatisme și au fost duse la spital. Polițiștii spun că impactul a avut loc din cauza vitezei excesive. După ce șoferul în vârstă de 26 de ani a pierdut controlul volanului, mașina s-a răsturnat de câteva ori și a ajuns pe acostament. Potrivit Inspectoratului Național de Patrulare, în ultimele trei zile, în Republica Moldova s-au produs 18 accidente rutiere grave, în urma cărora trei oameni au murit, iar 21 au fost răniți. În aceeași perioadă, 17 șoferi au fost depistați în stare de ebrietate la volan, iar peste 300 de conducători auto au depășit limita de viteză. 

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie