Image-Description
S-a ales cu zece ani de pușcărie după ce a violat o adolescentă din Ceadâr-Lunga
Social 13 martie 2019, 14:30 | 1536

Un bărbat din Găgăuzia a fost condamnat la 9 ani 11 luni şi 15 zile închisoare, pentru infracţiuni sexuale comise asupra unei minore.

Totul s-a întâmplat în luna noiembrie 2018, la doar câteva luni după ce individul a fost eliberat din detenție. Îndreptându-se cu automobilul în municipiul Comrat, a acostat o minoră de 17 ani, care intenţiona să se deplaseze cu transportul de ocazie într-o localitate din raionul Ceadâr-Lunga.

Astfel, sub pretextul transportării minorei până în satul ei de baştină, inculpatul a ademenit-o în automobilul său. În timpul deplasării, însă, acesta a virat de pe traseu într-o livadă unde, prin aplicarea forţei fizice şi psihice, a violat victima.

Pentru acţiunile sale infracţionale, inculpatul a fost condamnat la 9 ani închisoare în penitenciar de tip închis. La pedeapsa aplicată a fost adăugată partea neexecutată a pedepsei stabilite printr-o sentinţă anterioară, fiind condamnat la o pedeapsă definitivă de 9 ani 11 luni şi 15 zile închisoare, cu executarea pedepsei în penitenciar de tip închis.

Opinia ta contează. Comentează!