Lovit mortal de o mașină
Social 15 mai 2019, 18:10 | 9224

Un bărbat de 30 de ani a murit aseară după ce a fost lovit de un automobil, în timp ce trecea strada. Nenorocirea a avut loc pe bulevardul Dacia din sectorul Botanica al capitalei. Mai multe informații aflați din următorul grupaj de știri.

Potrivit poliției, bărbatul a încercat să traverseze strada neregulamentar, în afara trecerii pentru pietoni, și a fost lovit de un automobil condus de un șofer de 31 de ani. Impactul a fost atât de violent, încât victima s-a stins din viață pe loc. Testul de alcoolemie a arătat că șoferul NU era beat, dar poliția urmează să mai stabilească dacă el a circulat regulamentar și dacă ar fi putut evita coliziunea. Dacă până la urmă șoferul va fi găsit vinovat, el riscă până la șapte ani de pușcărie.

Tot aseară, alți doi bărbați au murit după ce s-au izbit cu motocicleta într-un gard. Tragedia s-a produs în satul Gradiște, raionul Cimișlia. Polițiștii spun că un bărbat de 30 de ani, care conducea motocicleta, ar fi pierdut controlul asupra ei într-o curbă periculoasă din cauza vitezei excesive. Motociclistul, dar și un pasager de 42 de ani, au murit pe loc. Niciunul dintre ei nu purta cască.

Un alt accident a avut loc în apropierea satului Roșcani, raionul Strășeni. Patru membri ai unei familii, printre care și doi copii - unul de un an și altul de zece - au fost duși la spitalul raional cu mai multe traumatisme. Asta după ce mașina marca Opel, în care se aflau, s-a ciocnit cu un alt automobil, marca Toyota. Șoferul acestuia din urmă se oprise într-o intersecție pentru a face o manevră la stânga. Potrivit poliției, vinovat de producerea accidentului s-ar face șoferul în vârstă de 29 de ani al Opel-ului , care a depășit limita de viteză. S-a mai constatat că ambii copii se aflau pe bancheta din spate, unde nu existau scaune speciale pentru transportarea lor. De asemenea, nu erau cuplate nici centurile de siguranță.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie