Pictură pe manichiură

Arta și creativitatea nu țin cont de profesii, o demonstrează cel mai bine Elena Cojocari, nail-artist. Chiar dacă a absolvit un domeniu din lumea cifrelor, s-a reprofilat în cea a pictatului pe unghii. Talentul și perseveranța i-au adus și multe premii în palmares.

Elena Cojocari a absolvit Academia de Studii Economice, apoi a emigrat din țară pentru o perioadă de 8 ani. A încercat de-a lungul timpului mai multe meserii, însă cel mai bine s-a regăsit în modelarea unghiilor.

A făcut câteva cursuri în domeniu, i s-a dat pe gust și a luat-o pe calea concursurilor. Primul a fost câștigat la Tiraspol, însă Elena nu s-a oprit doar în Republica Moldova, iar până în prezent a participat la peste o sută de competiții.

Le recomandă clientelor modele din cele mai diverse, însă totdeauna le sugerează să țină cont și de personalitatea lor. De-a lungul timpului a pictat pe unghii, de toate - de la ursuleți panda, până la chipuri de oameni.

Am profitat de ocazie și am aflat de la Elena și care sunt tendințele în materie de unghii pentru anul 2020.

Nu uitați că un specialist în modelarea unghiilor nu este doar cel care pictează frumos, dar ține în primul rând la igienă. Așa că înainte de orice procedură, verificați ca toate instrumentele să fie sterile. 

Opinia ta contează. Comentează!