Jurnalul Săptămânii, 8 Aprilie

Programul informativ de sinteză a celor mai importante știri și evenimente. Abordări obiective pe subiectele sociale de rezonanță națională și din afara țării.

Una caldă, alta rece. Începând cu luna aprilie, cetățenii NU vor mai beneficia de compensații la achitarea facturilor. Anunțul a fost făcut de Alexei Buzu, ministrul Muncii și Protecției Sociale. Acesta a menționat că pentru iarna anului viitor, gradele de vulnerabilitate energetică vor fi revizuite.

Șantierele sau construcțiile apărute peste noapte rămân a fi subiect de scandal. Pe strada Spartacus din Chișinău a fost ridicată o clădire cu numeroase abateri de la lege, spun oamenii din zonă.Mai mult. Un bărbat care a locuit o perioadă acolo afirmă că a fost constrâns să își vândă casa, pentru ca în locul acesteia să apară construcția cu năbădăi. Dezvoltatorul neagă toate acuzațiile.

Birouri goale, praf și mult gunoi! Asta a rămas în clădirea Avia Invest, după ce aeroportul a trecut în gestiunea statului și mai mulți angajați, dar și membri ai Partidului Șor au plecat de acolo. A dispărut și mobilierul. În schimb, au rămas șapte automobile de lux, printre care și o mașină blindată. „Toate bunurile Avia Invest vor trece în gestiunea Aeroportul Internațional Chișinău”, a asigurat administratorul adjunct al întreprinderii.

Opinia ta contează. Comentează!