Jurnalul Sportiv, 30 Iulie
Sport 30 iulie 2021, 20:51 | 1503

Novak Djokovic, numărul unu mondial şi marele favorit la medalia olimpică de aur, a fost învins de germanul Alexander Zverev, cu 1-6, 6-3, 6-1, vineri, în semifinalele probei de simplu, la Jocurile Olimpice de la Tokyo. La finalul partidei, cei doi jucători s-au îmbrățișat la fileul și au avut un scurt schimb de replici. "Ești unul dintre cei mai mari jucători din toate timpurile. Îmi pare rău pentru asta ", i-a spus Zverev lui Djokovic. Dacă ar fi câștigat medalia de aur la Jocurile Olimpice, Novak Djokovic ar fi avut marea șansă de a realiza Golden Slam-ul. Sârbul a cucerit toate cele 3 turnee de Grand Slam din acest an și a ajuns la 20 de trofee majore în carieră, la fel ca Roger Federer și Rafael Nadal.

Unul dintre cei mai buni fotbaliști moldoveni, Alexandru Gațcan (37 ani) și-a încheiat cariera de jucător! Anunțul a fost făcut de Alexandru pe pagina sa de Facebook. În anii 2013, 2015, 2016 și 2017 a fost desemnat cel mai bun fotbalist al anului în Moldova. A jucat la formațiile Dumbrava Cojușna, Unisport-Auto Chișinău, iar ulterior cea mai mare parte a carierei a petrecut-o în Rusia la Spartak Moscova, Spartak Celeabinsk, FC Rostov sau Krâlia Sovetov Samara. Visul cel mare al lui Gațcan este să antreneze într-o zi naționala Moldovei de fotbal.

Final de sezon european pentru Petrocub și Milsami. Și dacă echipa din Hânceși a terminat onorabil aventura europeană, atunci Milsami a făcut de rușine țara în turneul. Petrocub a cedat din nou cu 0-1 în fața lui Sivasspor, după ce turcii s-au impus și în partida de la Chișinău tot cu 1-0. Într-o altă partidă din Conference League, Milsami a fost din nou surclasată de Elfsborg. La Orhei s-a terminat 0-5. În meciul din Suedia orheienii au cedat cu 0-4. Este de remarcat că ambele echipe se vor alege cu câte 550 de mii de euro din partea UEFA pentru această campanie europeană.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie