Jurnalul Sportiv, 30 Iulie
Sport 30 iulie 2021, 20:51 | 1173

Novak Djokovic, numărul unu mondial şi marele favorit la medalia olimpică de aur, a fost învins de germanul Alexander Zverev, cu 1-6, 6-3, 6-1, vineri, în semifinalele probei de simplu, la Jocurile Olimpice de la Tokyo. La finalul partidei, cei doi jucători s-au îmbrățișat la fileul și au avut un scurt schimb de replici. "Ești unul dintre cei mai mari jucători din toate timpurile. Îmi pare rău pentru asta ", i-a spus Zverev lui Djokovic. Dacă ar fi câștigat medalia de aur la Jocurile Olimpice, Novak Djokovic ar fi avut marea șansă de a realiza Golden Slam-ul. Sârbul a cucerit toate cele 3 turnee de Grand Slam din acest an și a ajuns la 20 de trofee majore în carieră, la fel ca Roger Federer și Rafael Nadal.

Unul dintre cei mai buni fotbaliști moldoveni, Alexandru Gațcan (37 ani) și-a încheiat cariera de jucător! Anunțul a fost făcut de Alexandru pe pagina sa de Facebook. În anii 2013, 2015, 2016 și 2017 a fost desemnat cel mai bun fotbalist al anului în Moldova. A jucat la formațiile Dumbrava Cojușna, Unisport-Auto Chișinău, iar ulterior cea mai mare parte a carierei a petrecut-o în Rusia la Spartak Moscova, Spartak Celeabinsk, FC Rostov sau Krâlia Sovetov Samara. Visul cel mare al lui Gațcan este să antreneze într-o zi naționala Moldovei de fotbal.

Final de sezon european pentru Petrocub și Milsami. Și dacă echipa din Hânceși a terminat onorabil aventura europeană, atunci Milsami a făcut de rușine țara în turneul. Petrocub a cedat din nou cu 0-1 în fața lui Sivasspor, după ce turcii s-au impus și în partida de la Chișinău tot cu 1-0. Într-o altă partidă din Conference League, Milsami a fost din nou surclasată de Elfsborg. La Orhei s-a terminat 0-5. În meciul din Suedia orheienii au cedat cu 0-4. Este de remarcat că ambele echipe se vor alege cu câte 550 de mii de euro din partea UEFA pentru această campanie europeană.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie
LIVE