A vrut să-și pună capăt zilelor
Social 23 octombrie 2018, 16:20 | 3212

Un tânăr de 24 de ani riscă până la șapte ani de pușcărie pentru proxenetism, iar un șofer de 31 de ani ar putea primi o pedeapsă aspră, pentru că a lovit un echipaj de patrulare. Pe mâna medicilor a ajuns un tânăr, care a sărit în gol de la etajul cinci. Detalii - în cele ce urmează.

Incidentul a avut în sectorul Buiucani. Cel care a sărit, a scăpat cu viață, ajungând pe acoperișul de la parter. Potrivit poliției, tânărul de 28 de ani nu era în stare de ebrietate și nu consumase substanțe psihotrope. Medicii spun că acesta s-a ales doar cu o factură la bazin. Anchetatorii investighează cazul pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Un șofer de 31 de ani, în stare de ebrietate și fără permis de conducere, a tamponat un echipaj al poliției. Accidentul a avut loc la intersecția Ismail - Calea Basarabiei din Chișinău. Șoferul unui Mercedes Sprinter a fost somat de inspectorii de patrulare să stopeze, însă acesta și-a continuat deplasarea până pe strada Calea Basarabiei, unde a fost oprit. Individul este cetățean al Republicii Uzbekistan.

Un tânăr de 24 de ani a fost plasat în arest fiind bănuit de proxenetism. Suspectul a fost filat timp de două luni. Până în prezent, au fost identificate cinci fete, cu vârstele cuprinse între 20 și 27 de ani, din Republica Moldova. Acestea prestau servicii sexuale contra 700-800 lei pe pră. Dacă va fi găsit vinovat, tânărul reținut riscă o pedeapsă cu închisoare până la șapte ani.

Opinia ta contează. Comentează!