Image-Description
Dodon îl felicită pe Iohannis, dar o ține una și bună: „Cât mai departe de false dezbateri geopolitice”
Politic 25 noiembrie 2019, 10:17 | 6846

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, i-a adresat un mesaj de felicitare lui Klaus Iohannis, care a obținut un nou mandat de șef al statului român, ca urmare a victoriei pe care a obținut-o duminică, în turul doi, în fața candidatei PSD, Viorica Dăncilă.

„Românii au făcut o alegere importantă și pentru Republica Moldova, prin mandatul pe care vi l-au încredințat, și am toată încrederea că veți continua să contribuiți activ la buna conlucrare dintre țările noastre”, a scris Dodon pe pagina sa de Facebook.

Președintele de la Chișinău mai spune că apreciază contribuția lui Klaus Iohannis și a românilor la evoluția europeană a Republicii Moldova, dar și sprijinul constant acordat prin mai multe proiecte importante pentru dezvoltarea țării. Totodată, Dodon își dorește să țină România și Republica Moldova cât mai departe de „false dezbateri geopolitice” și să lucreze împreună pentru bunăstarea cetățenilor.

Totodată, Dodon își dublează mesajul adresat lui Klaus Iohannis cu o traducere în limba rusă.

Menționăm că Dodon își dublează mesajul adresat lui Klaus

Duminică seara, la scurt timp anunţarea exit-poll-urilor, președinta PAS, fosta șefă a Guvernului Republicii Moldova, Maia Sandu, a fost primul politician de la Chișinău care l-a felicitat pe Klaus Iohannis cu victoria sa în alegerile prezeidențiale din România. „Felicitări, domnule Preşedinte! Felicitări, dragi români!”, a scris Maia Sandu pe pagina sa de Facebook.

Preşedintele Klaus Iohannis a câştigat duminică, 24 noiembrie, un al doilea mandat la Palatul Cotroceni, potrivit datelor după centralizarea voturilor din toate secţiile deschise în România.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie