Ruslan Popov va sta în arest preventiv la domiciliu 30 de zile, a decis Curtea de Apel Chișinău
Justiţie 17 noiembrie 2021, 19:47 | 816

Un ofițer al Inspectoratului Național de Patrulare al IGP a fost reținut în dosarul migrației ilegale spre România, organizată de un grup infracțional cu implicarea unui cetățean din Irak. Detalii despre acest subiect, dar și alte știri urmăriți în continuare.

Guvernul susține introducerea noțiunii de bullying în Codului educației, precum și a principiului nonviolenței . Un aviz în acest sens a fost aprobat astăzi de executiv. Proiectul de lege este un răspuns la nevoile autentice ale copiilor și adolescenților de a se simți protejați și în siguranță în mediul de învățare. În prezent, noțiunea de bullying nu are reglementare legală, iar completarea termenului în Cod va permite o mai bună înțelegere a fenomenului și va constitui un punct de pornire pentru reglementările anti-bullying, promovate de Ministerul Educației și Cercetării

Ruslan Popov, adjunctul suspendat al procurorului general suspendat va sta în arest preventiv la domiciliu nu 20, ci 30 de zile! Este decizia Curții de Apel Chișinău, la solicitarea procurorului de caz, Nadejda Busuioc. În ziua de 9 noiembrie, Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana, a schimbat măsura de arest în cazul lui Ruslan Popov. El a fost trecut din izolator în arest la domiciliu pentru 20 de zile. În aceeași zi, Popov a fost dus la spitalul modular Moldexpo. Ruslan Popov a fost reținut pe 9 octombrie, fiind învinuit de îmbogățire ilicită.

Un ofițer al Inspectoratului Național de Patrulare al IGP a fost reținut în dosarul migrației ilegale spre România, organizată de un grup infracțional, cu implicarea unui cetățean din Irak. Potrivit informațiilor, acțiunile de urmărire au fost efectuate de către Poliția de Frontieră, cu autorizarea procurorilor PCCOCS. Ofițerii au constatat că angajatul INP ar fi asigurat escortarea persoanelor traficate. Investigațiile asupra activității grupului infracțional continuă, iar procurorii PCCOCS vor decide dacă este necesară solicitarea aplicării măsurilor preventive pe numele suspectului.

Opinia ta contează. Comentează!