Jurnalul Săptămânii, 1 Ianuarie
Jurnalul Săptămînii 1 ianuarie 2022, 20:54 | 2441

Programul informativ de sinteză a celor mai importante știri și evenimente. Abordări obiective pe subiectele sociale de rezonanță națională și din afara țării.

În prima zi din noul an e cazul să facem primii pași pentru atingerea scopurilor. Să tragem o linie și să vedem dacă putem schimba în bine ce a fost rău în 2021 și ce ar merita o continuare în 2022. Și pentru noi a fost un an complicat, dar de fiecare dată am depus efort pentru a vă pune la dispoziție cele mai interesante știri și cele mai frumoase reportaje. La început de an vă invităm să cunoașteți echipa, care face știri. Sunt oamenii care au muncit cu dedicație până acum și vor face același lucru de azi înainte așa, cum se cade.

Jurnal TV se ține de surprize și în noul an. Din primele zile ale lui 2022, vor fi lansate câteva proiecte noi. Unul din ele este: "Femeile Vorbesc". Prima ediție va fi difuzată duminică, începând cu ora 18:00.

Perioada sărbătorilor de iarnă este momentul prielnic pentru a face un bine. Oricine dintre noi poate fi Moș Crăciun. Moldovenii stabiliți în Canada și-au unit forțele pentru campania „Dăruim din Inimă”. Au colectat fonduri pentru cei aproape 60 de copii bolnavi de cancer de la Institutul Oncologic din Chișinău. Micuții au spus poezii, au cântat și s-au bucurat să-l vadă pe Moșul cu barbă albă.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie