„Mă bucur că Blocul ACUM Platforma DA și PAS îmi acordă tot sprijinul pentru a candida din nou la Primăria Chișinău. Am avut acest sprijin în 2018 când datorită votului chișinăuienilor am câștigat alegerile, mă bucur că același lucru se întâmplă în acest an. Așa cum le-am promis, indiferent unde mă voi afla, voi face lucruri bune. Asta fac zilnic, pentru că așa abordez eu lucrurile. Sunt un adept al lucrului bine făcut și dus până la capăt. Când am acceptat să iau conducerea celui mai dificil minister, mi-am propus să fac lucruri bune pentru întreaga țară, dar și pentru Chișinău”, a declarat Andrei Năstase.

Copreședintele blocului ACUM a remarcat în acest context sprijinul acordat de Partidul Acțiune și Solidaritate.

„Sprijinul Maiei Sandu pentru mine este foarte important. Sprijinul acordat cu generozitate de PAS este foarte important și onorant”, a subliniat Andrei Năstase.

Întrebată ieri, într-o emisiune TV, cine va fi candidatul Blocului ACUM la funcția de primar al municipiului Chișinău, Maia Sandu a declarat: „E clar pentru toată lumea cred, e domnul Andrei Năstase. Decizia a fost luată mai demult și așteptăm”.

Liderul Platformei DA, Andrei Năstase, a câștigat alegerile pentru Primăria Chișinău din 3 iunie 2018, cu 52,57% din voturi obținute în turul II, devansându-l pe candidatul PSRM, Ion Ceban. Mandatul lui Andrei Năstase a fost, însă, invalidat de instanță, fapt care a generat proteste și suspendarea asistenței financiare din partea UE.