Găsit fără suflare într-un șanț
Social 12 noiembrie 2018, 15:06 | 1382

Două corpuri neînsuflețite au fost găsite ieri în orașele Strășeni și Nisporeni. În ambele cazuri, cadavrele au fost descoperite în şanţuri, iar cei care le-au depistat şi au anunţat poliția au fost oameni care treceau prin zonă. Mai multe informaţii aflaţi din următorul grupaj de ştiri.

În primul caz, pe o stradă din oraşul Străşeni a fost descoperit corpul neînsufleţit al unui bărbat în vârstă de aproximativ 45 - 50 de ani. Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului Raional de Poliție, anchetatorii au intervenit în jurul orei 13. Preliminar, medicii legiști nu au găsit semne de moarte violentă pe cadavru. Polițiștii cercetează cazul pentru a stabili identitatea bărbatului și circumstanțele în care a murit.

Cel de-al doilea caz a avut loc în orașul Nisporeni, unde duminică, în jurul orei 20, un localnic a anunţat poliția că a găsit un om mort în stradă. Anchetatorii au stabilit că este vorba despre un bărbat de aproximativ 50 - 60 de ani. Nici de această dată, medicul legist nu a găsit urme de moarte violentă pe corpul neînsufleţit al bărbatului. Identitatea victimei nu a fost stabilită deocamdată.

Iar un bărbat de 38 de ani din Chişinău este suspectat că a comis o serie de furturi de telefoane de ultimă generație, portofele, genți și alte bunuri din mai multe instituții de învățământ și spitale. Prejudiciul adus victimelor este estimat la 40 de mii de lei. Potrivit polițiștilor, individul este suspectat de cel puțin patru furturi comise în sectorul Râșcani al capitalei. În cadrul audierilor, el şi-ar fi recunoscut vina. S-a stabilit de asemenea că bărbatul a mai fost judecat pentru infracțiuni similare. El riscă o amendă de până la 67 de mii 500 de lei sau cel mult patru ani de închisoare.

Un bărbat de 31 de ani din capitală și doi adolescenţi de 15 ani din Grătiești și Băcioi au fost reţinuţi după ce au intrat într-o casă aflată în construcție, la Sângera, de unde au sustras mai multe bunuri. În cadrul acțiunilor de urmărire penală, polițiștii au stabilit că bănuiții ar fi pătruns în cel puțin două locuințe și trei automobile, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 80 de mii de lei. Ar fi fost depistate şi lucrurile furate, care urmează să fie returnate proprietarilor. Astfel, au fost iniţiate mai multe cauze penale pentru furt, iar suspecţii riscă amenzi de zeci de mii de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii sau până la patru ani de închisoare. 

Opinia ta contează. Comentează!