„Am votat pentru principiile și valorile în care cred, oamenii din Chișinău și suburbii, dreptul nostru al tuturor la o viață mai bună, bunăstare, echitate socială, într-o societate liberă de minciuni, dezbinare, propagandă, trădare, compromis, oportunism. Am votat cu certitudinea că de această dată nimeni nu va mai îndrăzni și nu va reuși să ne fure votul, așa cum au făcut-o anul trecut”, a declarat Andrei Năstase.

Candidatul ACUM mai spune că este esențial ca oamenii să iasă la vot, să aleagă cum le dictează rațiunea și prin acest vot să „curme tentativele mafiei imobiliare de a se menține la putere în Chișinău” și, de asemenea, să „curme tentativa unui individ de a pune stăpânire pe țară”, a mai spus Andrei Năstase.

El afirmă că „forțele distructive din țară și din străinătate, prin propagandă din interiorul țării și dinafară, încearcă să lovească din nou în democrație”.

Potrivit lui Andrei Năstase, pe toată perioada campaniei electorale „forțele distructive dinafara țării” au promovat aici „o campanie distructivă, de tip război hibrid”.

Andrei Năstase a venit însoțit la secția de votare de soție, fiică, dar și de colegii de partid.