Tânără lovită în capitală de o mașină
Social 24 aprilie 2019, 13:33 | 3710

O tânără de 25 de ani a fost lovită de o mașină în timp ce trecea neregulamentar strada Mihai Viteazul din Chișinău. Accidentul a avut loc în dimineața zilei de azi. Detalii despre acest caz, dar și despre altele, aflați din următorul grupaj de știri.

Momentul accidentării a fost fixat pe o cameră de bord. Martorii spun că ar fi avut de suferit și copilul femeii. La fața locului a fost solicitat un echipaj medical. Deocamdată, nu se cunoaște care este starea celor doi. Potrivit ofițerului de presă al Poliției Chișinău, Natalia Stati, șoferul automobilului, în vârstă de 41 de ani, nu a putut evita impactul.

Un tânăr de 24 de ani din satul Văscăuți, raionul Florești, a ajuns la spital în stare gravă după ce s-a izbit cu motocicleta într-un gard. Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratul de Poliție Florești, Eugenia Molceanov, motociclistul s-a ales cu mai multe leziuni și a fost transportat de urgență la spitalul raional. Medicii spun că starea pacientului este gravă, dar stabilă.

Un bărbat de 31 de ani a fost răpit, bătut şi ameninţat cu o armă pentru o pretinsă datorie. Făptaşii sunt doi tineri, de 23 și, respectiv, 24 de ani, originari din raioanele Soroca şi Glodeni, care au fost reţinuţi. Potrivit poliției, bărbatul a fost răpit pe 19 aprilie, pe o stradă din Chișinău. Cei doi indivizi l-au băgat cu forţa într-o mașină şi l-au dus în pădurea din sectorul Ciocana. Suspecții riscă acum până la 10 de ani de închisoare.

Opinia ta contează. Comentează!