O angajată a INSP a fost reținută, fiind bănuită într-un dosar de trafic de influență
Social 18 august 2022, 20:13 | 466

O polițiștă a fost reținută după ce a cerut bani de la un șofer ca să-l scape de puncte de penalizare. Ofițerii de investigație au efectuat percheziții la biroul de serviciu al polițistei, la domiciliul și în automobil acesteia. Urmează detalii și alte știri.

Un bărbat de 43 de ani din satul Trebujeni, raionul Orhei, a suferit arsuri grave din cauza cazanului, care a explodat. Bărbatul a fost preluat de medici și dus la spital cu arsuri pe 50 la sută din suprafața corpului. El a fost internat în secția reanimare. Cazanul cu pricina era amplasat într-un spațiu de 12 metri pătrați, în subsolul unei pensiuni. În acest context, pompierii recomandă cetățenilor să respecte regulile de exploatare a instalațiilor alimentate la gaz. În caz de urgență, oamenii trebuie să sune la 112.

Un tânăr de 29 de ani a fost reținut după ce a furat o mașină de pe teritoriul unei întreprinderi din Cricova. Potrivit poliției, individul a consumat băuturi alcoolice cu paznicul întreprinderii, iar ulterior a furat o mașină de la parcare. S-a pornit spre Chișinău, dar a ajuns cu automobilul într-un copac. Acolo a și lăsat mașina.

Individul riscă să plătească o amendă usturătoare, să presteze muncă în folosul comunității ori chiar să facă până la trei ani de pușcărie.

O angajată a Inspectoratului Național de Securitate Publică a fost reținută, fiind bănuită într-un dosar de trafic de influență. Polițista a fost denunțată de un șofer, care avea adunate 13 puncte de penalizare. Polițista i-ar fi propus un târg - 10 euro pentru fiecare punct de penalizare. Respectiv, conducătorul auto urma să-i dea 130 de euro, bani care urmau să ajungă la ea, prin transfer, în două tranșe. Banii au fost depuși pe cardurile menționate sub controlul CNA, iar ofițerii de investigație au efectuat percheziții la biroul de serviciu al polițistei, la domiciliul și în automobil acesteia. Au fost ridicate mai multe informații din sistemul centralizat al Serviciului Tehnologii Informaționale al MAI. Investigațiile continuă.

Opinia ta contează. Comentează!