Îngrijirea copilului: Rutina Doinei Stratan

Copiii mici au nevoie de o igiena riguroasa, fiindca sistemul lor imunitar nu este pregatit sa faca fata tuturor primejdiilor din mediul inconjurator. Doina Stratan este o mamica tanara, care acorda atentie deosebita ingrijirii pielii fetitei sale. Sa vedem care este rutina zilnica si cum are Doina grija de fetita sa Alisa.

Pielea copilului este delicată, la fel ca și sistemul imunitar. De aceea, Doina Stratan oferă o îngrijire deosebită fetiței sale, Alisa. De când a început să meargă la grădiniță, micuța respectă un ritual special la băița de seară, stabilit de mami.

Masajul este cea mai plăcută parte din rutina zilnică de îngrijire a fetiței. Acesta întărește mușchii și oferă un tonus pielii.

Atunci când alege produsele de îngrijire pentru Alisa, Doina ține cont de o listă lungă de criterii.

Atingerea mamei de pielea Alisei are un efect calmant și este esențială pentru dezvoltarea copilului.

Produsele chimice, parfumurile, coloranții din îmbrăcăminte și detergenții pot usca provoca iritarea pielii Alisei, uscare și erupții cutanate. De aceea Doina este foarte atentă și la acest aspect.

O gamă variată de produse testate clinic pentru pielea sensibilă a copiilor o puteți găsi la Global Store. Magazinul se află la Telecentru pe strada Miorița 1 și la Poșta Veche pe adresa Calea Orheiului 28/1. 

Opinia ta contează. Comentează!