H3 DERMA+SUN este o gamă cu formule inovatoare pe bază de ulei natural ecocertificat omega 3-6-9 , bogat în acizi grași esențiali care reface integritatea stratului hidrolipidic protector, normalizează procesul de cheratinizare ș îmbunătățește gradul de hidratare. De asemenea, protejează ADN-ul și membranele celulare de acțiunea nocivă a radiațiilor ultraviolete.

Pentru a calma pielea supraexpusă la soare, loțiunea calmantă din aceeași gamă, conferă proprietăți revigorante, ajută la o bună emoliere și la prevenirea uscării excesive.

Acum cunoașteți de ce produse aveți nevoie pentru a vă proteja pielea, iar dacă corpul încă nu e pregătit pentru o vacanță la mare, atunci să știți că mai aveți puțin timp iar procedura de LPG cu rezultate garantate într-o perioadă de timp îți va sculpta și remodela figura mult dorită.

LPG este un masaj mecanic complex, care asociază mișcarea de rulare a pielii cu aspirația, contribuind astfel la la arderea grăsimilor și combaterea celulitei, pentru a oferuu corpului un aspect neted. scopul acestei prоceduri este de a redefeni conturul ideal al corpului și de a tonifia pielea, apecialistul poate corecta zonele care sunt greu de remodelat prin intermediul dietelor și a exercițiilor fizice.

Gerovital oferă cadou setul de produse despre care v-am povestiti la începutul reportajului, pentru o protecție eficientă împotriva razelor solare.