„Eu nu mai pot, mă duc la vot!”; Campanie Jurnal TV
Alegeri Anticipate 2021 14 iunie 2021, 22:15 | 1573

Jurnal TV dă start campaniei „Eu nu mai pot, mă duc la vot!” unde atât prezentatorii noștri, cât și oamenii de rând își vor spune oful într-un spot video. Scopul proiectului propus de echipa noastră este de a contribui la sporirea gradului de participare a cetățenilor Republicii Moldova la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie.

Obiectivele proiectului se pliază exact pe scopul propus - sporirea gradului de informare și educare a alegătorilor despre procedurile electorale, atribuțiile Parlamentului și procesul de alegere a deputaților, sensibilizarea cetăţenilor în ceea ce privește exercitarea unui vot conştient la alegerile parlamentare anticipate și, în același timp, informarea corectă și transparentă a cetățenilor.

ANA DANILESCU, producător general Jurnal TV: "În perioada 11 iunie - 11 iulie, pentru a încuraja prezența la votul parlamentar în rândul populației Republicii Moldova, Jurnal TV va difuza o serie de filmulețe, apeluri de îndemn din partea unor cetățeni care vor conține mesaje din istoriile de neizbândă și trudă a moldovenilor ajunși la frustrație și saturație psihică din cauza sistemului și statorniciei politice. Fiecare filmuleț va fi finalizat cu indemnul alegoric: „Eu nu mai pot, mă duc la vot!”"

De această dată îi veți vedea pe prezentatorii postului nostru de televiziune altfel, spunându-și oful.

PAVEL NASALCIUC, regizor promo Jurnal TV: "De data aceasta am încercat să-i scoatem pe prezentatorii noștri din tipare, să-ți spună păsul, îndemnul să fie firesc, sufletesc. Ieșim din studiou, am vrut ca prezentatorii noștri să vorbească ca un om simplu, să îndemne oamenii de ce ar trebui să meargă la vot. Sloganul „Eu nu mai pot, mă duc la vot” presupune o durere, o frământare lăuntrică care cumva să se asocieze cu toată lumea."

Opinia ta contează. Comentează!