Videobloggingul, predat la Impact Academies&Camps

Dacă până acum cîțiva ani pentru copii existau doar tabere de vară, acum la modă sunt și cele organizate cu ocazia vacanțelor școlare. Săptămâna trecută, 16 elevi au avut parte de o experiență inedită la Impact Academies&Camps, prima academie IT din Moldova pentru copii.

Dacă în trecut copiii voiau să devină medici, profesori sau piloți, astăzi o mare parte își dorește să devină videobloggeri. Nu este o meserie simplă, de aceea pasionații de acest subiect au ales o tabără tematică organizată la Impact Academies&Camps.

În călătoria lor de a deveni un blogger de succes îi însoțește Nicoleta Găină, o tânără studentă la UTM, care a ales să-și dedice cunoștințele și timpul liber aici.

Participanții la tabără au creat deja propriul canal de YouTube. Imaginație au cât cuprinde, le-a mai rămas doar să adune urmăritori.

Cei mai mari evaluatori sunt bineînțeles părinții și bunicii. La finalul taberei, aceștia au venit să urmărească prezentarea canalelor de youtube ale copiilor.

Impact Academies & Camps reprezintă un nou mod de lucru cu cei mici dar și adolescenții cu vârstele cuprinse între 5 și 16 ani, ce se bazează pe o abordare unică de proiect și cele mai noi metode de instruire recunoscute la nivel internațional. 

Opinia ta contează. Comentează!