Femeie strivită de un tractor
Social 14 februarie 2019, 15:40 | 1676

O femeie de 44 ani din satul Cunicea, raionul Florești, a murit ieri la locul său de muncă după ce a căzut dintr-un tractor și a fost strivită de remorca acestuia. Mai multe despre această tragedie aflați în cele ce urmează.

Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Florești, Lilia Harea, ne-a spus că tractorul era condus de un tânăr de 22 de ani. În remorca acestuia se aflau mai mulți oameni care erau transportați la lucrări sezoniere într-o livadă din satul Cunicea. La un moment dat, femeia de 44 ani a căzut din remorcă și a fost strivită de o roata a acesteia. Victima a fost dusă la spital, unde s-a stins din viață.

Tot ieri, un bărbat de 41 de ani, originar dintr-un sat al raionului Orhei, a pierdut controlul volanului camionetei pe care o conducea și a intrat într-un copac. Accidentul s-a produs în apropierea orașului Căușeni. Potrivit poliției, șoferul a depășit limita de viteză, a derapat de pe traseu, a ieșit pe banda opusă și s-a lovit de un copac. În urma impactului, mașina a fost distrusă în totalitate, iar conducătorul auto a fost preluat de ambulanță și dus la Spitalul Raional Căușeni. Medicii au spus că starea sa de sănătate este satisfăcătoare. Testul de alcoolemie a arătat că șoferul NU era beat.

Iar un bărbat de 51 de ani din orașul Ungheni a fost lovit de o mașină de poliție. Inspectorii de patrulare afirmă că el s-ar fi aruncat în fața lor. Mai exact, potrivit unui comunicat de presă al acestora, un automobil al poliției patrula prin oraș când un bărbat a fost observat că aleargă haotic pe stradă. Agenții de circulație au pornit spre el, iar când s-au oprit pe marginea drumului, bărbatul s-ar fi lovit de mașina lor și a căzut. La fața locului a venit o ambulanță, care l-a transportat la spital. Polițiștii mai spun că victima ar fi fost în stare de ebrietate. În toate cazurile de mai sus au fost deschise anchete.

Opinia ta contează. Comentează!