Jurnalul Săptămânii, 28 Mai

Programul informativ de sinteză a celor mai importante știri și evenimente. Abordări obiective pe subiectele sociale de rezonanță națională și din afara țării.

De cealaltă parte, reprezentanții Centrului pentru Educație Antreprenorială și Asistență în Afaceri susțin că „Putem să realizăm o carieră de succes acasă!”. Drept exemplu este o tânără de 24 de ani, care și-a deschis o afacere de succes, fiind ghidată și instruită în cadrul proiectului REVOCC.

Iar, din toamnă, tinerii vor avea posibilitatea să studieze „profesiile viitorului” și la Universitatea de Stat. Este vorba de Producția Multimedia, Game Design și Animație. Lecțiile vor fi predate de profesori-practicieni din sectorul privat după o curriculă dezvoltată împreună cu universități de renume din Occident.

Nou născuții vor avea mai multe șanse la viață. Germania a donat instituțiilor medicale din Republica Moldova 30 de ventilatoare. Zece din acestea vor ajunge la Institutul Mamei și al Copilului, iar celelalte 20 vor fi repartizate în mai multe localități, unde este stringentă necesitate. Valoarea donației este 600 de mii de euro.

Opinia ta contează. Comentează!