Și-a pierdut viața în propria locuință
Social 12 februarie 2019, 15:40 | 1321

O femeie a decedat, după ce s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon în propria locuință. Nenorocirea s-a produs în după-amiaza zilei de ieri în satul Proscureni, raionul Râșcani. Detalii - în următorul grupaj de știri.

Pompierii au fost alertați în jurul orei 14. Veniți la fața locului, aceștia au stabilit că în locuință mocnea salteaua și lenjeria de pat. O femeie în vârstă de 78 de ani era fără suflare. Fiul acesteia, în vârstă de 53 de ani, a fost transportat de urgență la spital. Potrivit primelor cercetări, incendiul s-a produs din cauza unei țigări nestinse.

Tot ieri, un bărbat de aproximativ 40 de ani a fost lovit violent de o mașină taxi, condusă de un bărbat de 61 de ani. Victima a fost transportată la Spitalul Raional Călărași, unde a decedat din cauza leziunilor primite. Potrivit poliției, șoferul taxiului nu ar fi observat pietonul din cauza vizibilității reduse pe timp de noapte. Acesta urmează să fie cercetat penal.

Iar un camion încărcat cu semințe de floarea-soarelui s-a răsturnat pe traseul Chișinău-Hâncești, în apropiere de satul Fundul Galbenei. Șoferul camionului a intrat într-o curbă periculoasă și a pierdut controlul volanului. În urma celor întâmplate, bărbatul s-a ales cu leziuni ușoare și a fost transportat la Spitalul Raional Hâncești. 

Opinia ta contează. Comentează!