Premierul Ion Chicu ar fi socru mare pe timp de pandemie
Social 28 august 2020, 20:56 | 7726

La o vinărie selectă din apropierea Chișinăului, premierul Ion Chicu ar fi socru mare și cu această ocazie se dă o petrecere. Nunta s-ar desfășura și în aceste clipe departe de ochii lumii. Zona respectivă este împânzită de agenți de pază. Nimeni din staff-ul premierului nu răspunde la telefon, pentru a confirma sau a infirma evenimentul.

In jur de zece angajati din serviciul de pază al localului, cum ni s-au prezentat, au restrictionat accesul spre restaurant. De la acest semn, nu este voie de intrare, iar trecerea se face doar in baza listei, după placutele de inmatriculare a automobilelor. Acum cateva ore, paznicii ne-au confirmat că aici are loc o nuntă si ne-au rugat insistent să parasim zona. Cativa dintre ei au incercat să ne impiedice sa facem filmari, iar din minut in minut se raportează situatia de aici. Posibil că petrecerea deja a inceput, pentru că de mai bine de o oră nu a mai trecut nici o mașină pe aici.

În mod obișnuit, accesul la vinărie este liber. Astăzi însă de la amiază agenții de pază s-au plasat de la 900 de metri de la local și permit doar celor incluși într-o listă. Ei ne vorbesc despre un eveniment privat, fără detalii. Doar unul dintre agenți s-a scăpat cu vorba și a spus că ar fi vorba de o nuntă.

Încercările reporterului Jurnal TV de a afla mai multe au fost blocate de către agenții de pază. Aceștia s-au arătat deranjați că sunt filmați.

Agenții respectivi semănau mult cu cei de la Guvern.

Între timp, au început să vină musafirii. Cu flori. Unii erau bine dispuși...

L-am sunat și pe Ion Chicu, și pe consilierul acestuia Boris Harea, dar ei nu au răspuns. De menționat că la sfârșitul lunii iunie, prim-ministrul Chicu a recunoscut la un post privat de televiziune că urmează să joace la nunta fiului său, dar că cel mai probabil o va amâna.

ION CHICU, premier: "- Ați amânat nunta fiului? - Eu încă nimic nu am amânat pentru că nunta este planificată pentru sfârșitul verii. Vom vedea ce va fi, dar eu înțeleg că va trebui să o amân pentru că oricum nu va pleca această pandemie. Imaginați-vă că faci o mare petrecere, iar peste trei zile invitații tăi stau la Spitalul „Toma Ciorbă”. Cine vei fi după aceasta?"

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie