Image-Description
Andrei Năstase: „Nu-i omenește ca cei de la guvernare să-și măsoare viața în miliarde, iar cei mulți în lacrimi și necazuri”
Politic 16 ianuarie 2019, 14:30 | 2911

„Multe se pot învăța sau pricepe, la fel de multe se pot corecta, dar sărăci niciodată nu vom ști să fim. Pentru că nu-i în firea lucrurilor și a lumii ca cei de la guvernare, oligarhii și mafioții, să-și măsoare viața în miliarde, iar cei mulți în lacrimi și necazuri! Nu-i drept, nu-i omenește, nu-i creștinește, nu-i corect!”. Sunt afirmațiile liderului Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, copreședintele Blocului ACUM Platforma DA și PAS.

„În vreme ce oamenii au ales, de fiecare dată, să NU fie SĂRACI, oligarhii au ales, întotdeauna, ca ei, hoții, să fie FOARTE BOGAȚI. Aceste două alegeri, într-o țară atât de mică, nu pot încăpea! Oligarhii și mafioții ne spun de fiecare dată că sărăcia oamenilor se trage de la contexte istorice, de la plasarea Moldovei într-o regiune geo-politică dificilă, de la Răsărit și, mai nou, paradoxal, de la Apus. Dar, îi întreb pe ei, în numele a milioane de moldoveni care trăiesc în cea mai săracă țară din Europa, bogăția voastră fără măsură de unde se trage? Evident, nu vor răspunde!”, afirmă Andrei Năstase.

Opinia ta contează. Comentează!