Image-Description
Diacov recunoaște: 17 deputați PDM au fost recent la un grătar cu Dodon (VIDEO)
Politic 6 decembrie 2019, 12:01 | 16713

Președintele Igor Dodon a participat recent, la Florești, la un grătar împreună cu 17 deputați ai Partidului Democrat. Faptul a fost dezvăluit de jurnalistul Gheorghe Gonța și a fost confirmat de președintele de onoare al PD, Dumitru Diacov.

Diacov a recunoscut în emisiunea moderată de Gonța la N4 că o astfel de „întrevedere” a avut loc.

„Câțiva colegi deputați au fost invitați de un deputat de-al nostru la un barbeque. A fost o excursie în circumscripția unui deputat”, a declarat Dumitru Diacov.

Diacov susține că nu a participat la petrecere, întrucât avea alte activități.

În acest context, Cotidianul.md precizează că, în circumscripția nr.8 Florești, a câștigat deputatul PDM Eugen Nichiforciuc. Despre el presa a scris anterior că s-ar afla în fruntea unui grup de deputați PDM care au susținut apropierea de PSRM și au promovat votarea Guvernului Ion Chicu. Mai mult, Nichiforciuc a devenit vicepreședintele fracțiunii parlamentare a PD în aceeași perioadă.

În altă ordine de idei, Dumitru Diacov a declarat că nu regretă faptul că fracțiunea PDM a contribuit la demiterea Guvernului Maia Sandu, mai ales că fosta prim-ministră nu ar fi încercat să discute cu democrații și să găsească o soluție comună. Președintele de onoare al PDM susține că asta ar demonstra faptul că ea a vrut să plece.

Opinia ta contează. Comentează!