Jurnalul Săptămânii, 19 Februarie

Programul informativ de sinteză a celor mai importante știri și evenimente. Abordări obiective pe subiectele sociale de rezonanță națională și din afara țării.

Energia electrică ar putea costa cu trei lei mai mult. Asta în condițiile în care, acum, consumatorii plătesc puțin peste doi lei pentru curent. Tarifele vor fi aprobate în scurt timp, spune ministrul infrastructurii Andrei Spânu.

O cantină socială din orașul Bălți îi adună la o masă pe cei ajunși la limita sărăciei. Bătrâni sau copii, aceștia au parte de un prânz gustos și, cel mai important, gratuit. Deseori, este singura masă, pe care o iau pe parcursul zilei. Fondatorul întreprinderii crede în misiunea sa: să facă lumea... un pic mai bună.

Unele povești de viață ne fac să ne bucurăm mai mult de puținul, pe care-l avem. Un tânăr din Ialoveni, nu are copilărie. A renunțat la studii și vine zi de zi la Chișinău pentru a vinde ce mai găsește pe dealuri. Nu are încotro. Știe că trebuie să aibă grijă de mama bolnavă, de frații și surorile lui. Într-una din zile l-am găsit în centrul orașului cu măceș și l-am îndemnat să ne spună istoria lui.

Opinia ta contează. Comentează!