Impact fatal în raionul Dondușeni
Social 11 februarie 2019, 13:48 | 2522

Un accident soldat cu deces s-a produs aseară în satul Corbu, raionul Dondușeni. Un bărbat de 39 de ani a murit după ce mașina în care se afla s-a lovit de o remorcă parcată pe marginea drumului. Detalii despre acest accident, dar și despre altele, aflaţi în cele ce urmează.

Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Dondușeni, Svetlana Talpă, autoturismul implicat în accident era condus de un bărbat de 32 de ani din raionul Dondușeni. El ar fi pierdut controlul asupra volanului. În urma impactului, a murit unul dintre cei doi pasageri aflaţi în maşină, iar conducătorul auto a fost internat în Secţia Reanimare a Spitalului Raional Dondușeni. Medicii spun că starea lui este gravă, dar stabilă. Cel de-al doilea pasager a suferit răni ușoare.

Un alt accident a avut loc aseară în centrul Chişinăului. Două mașini s-au lovit pe bulevardul Ștefan cel Mare şi Sfânt, chiar în fața Ministerului Afacerilor Interne. Potrivit martorilor, un automobil marca Toyota s-a ciocnit cu un BMW. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit în urma coliziunii.

În weekend s-au produs 11 accidente rutiere, în urma cărora trei oameni au murit, iar 10 au fost răniţi, arată datele Inspectoratului Naţional de Patrulare. În total, în aceeaşi perioadă, au fost depistaţi aproximativ 500 de șoferi care au încălcat regulile de circulație. 14 dintre aceştia ar fi fost în stare de ebrietate, iar peste 260 ar fi depășit limita de viteză.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie