Inspirații pentru o viață sănătoasă

Doina Brăiescu e o mămică precum multe altele, care crește cu dragoste și atenție mare la alimentație, doi copii. Tânăra a ințeles că ceea ce face zilnic pentru familia sa poate îi inspiră și pe alții. Așa a decis să creeze un blog culinar.

Mai multe circumstanțe din viața Doinei au motivat-o să înceapă un mod sănătos de viață și o alimentație echilibrată. Ceea ce la un moment dat i s-a părut o problemă - kilogramele în plus - a fost de fapt o posibilitate de a descoperi noi alternative și un stil de viață diferit.

Fiind adepta unui stil de viață sănătos, Doina a început să gătească zilnic și să facă poze. Mai târziu fotografiile și rețetele le-a combinat cu stil, într-un blog.

Pentru ea, pregatirea unei retete inseamna mai mult decat documentare, produse, gătit și mâncat. Toate aceste elemente adunate impreuna, reprezinta domeniul ei de activitate – nutriția.

Valeria își îndeamnă urmăritorii să nu le fie frică să experimenteze în bucătărie. Pentru asta nu e nevoie de multă muncă. Odată ce vrei să gătești și faci asta cu suflet, ai numai de câștigat!

Rețetele publicate pe blog sunt rezultatul încercărilor sale. Tot ce se afla pe pagina Doinei este testat de câteva ori.

Opinia ta contează. Comentează!