Drum lăsat de izbeliște de doi ani
Social 19 aprilie 2024, 15:55 | 4244

O mulțime de gropi și pietriș în loc de asfalt. Este tabloul unei străzi din sectorul Buiucani al capitalei. Oamenii care locuiesc în zonă spun că în urmă cu doi ani aici s-a amenajat o parcare, dar drumul de acces a fost lăsat de izbeliște. Atunci când plouă, șoferii nici nu văd „craterele” din carosabil din cauza băltoacelor enorme care acoperă așa-zisul drum. De partea cealaltă, responsabilii de la primărie spun că strada urmează a fi reparată în lunile următoare.

MARIA RUSNAC, reporter Jurnal TV: "Pe strada Piața Unirii Principatelor se circulă cu dificultate. Și nu de azi sau de ieri, ci de aproape doi ani încoace, de când aici a apărut o parcare, iar drumul de acces a fost lăsat în voia sorții."

Locatarii din zonă spun că drumul era deteriorat și înainte de a fi amenajată parcarea, însă după apariția ei, situația s-a agravat, în special pentru mamele care-și duc copiii în cărucioare.

Șoferii care circulă pe aici spun că gropile le fac mari bătăi de cap, în special când ploaia le transformă în băltoace.

Șeful Direcției generale mobilitate urbană a Primăriei Chișinău, Vitalie Mihalache, ne-a spus că drumul de acces ar urma să fie reparat pe parcursul acestui an.

Opinia ta contează. Comentează!