Prins cu un kilogram de hașiș
Social 30 aprilie 2024, 20:16 | 177

Un bărbat de 28 de ani, cetățean străin, a fost arestat pentru 20 de zile. Acesta și-a lovit de mai multe ori concubina, iar apoi a urcat într-o mașină și a fugit de la locul faptei. Urmează detalii și alte știri pe scurt.

Un adolescent din nordul Republicii Moldova a fost reținut de polițiști în flagrant cu un kilogram de hașiș. Acesta a fost prins în timp ce ce plasa drogurile în ascunzișuri. Oamenii legii au efectuat percheziții în apartamentul pe care tânărul îl închiria în Chișinău și au depistat cantități mari de muguri de marijuana, droguri sintetice de tip PVP, mefedronă și pliculețe pentru depozitarea drogurilor. Pe piața neagră acestea ar valora peste un milion de lei. Adolescentul a fost plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile.

Patru bărbați din Chișinău cu vârste cuprinse între 24 și 35 de ani au fost reținuți fiind bănuiți de contrabandă, furturi și spălare de bani în sumă de peste cinci milioane de lei. Potrivit oamenilor legii, infracțiunile au avut loc în perioada 2017-2023, în mai multe țări din Uniunea Europeană. Bănuiții ar fi sustras bijuterii confecționate din metale și pietre prețioase, ceasuri de lux, biciclete sau chiar arme. Ulterior, acestea erau vândute. Ofițerii și procurorii au fost desfășurat peste 20 de percheziții și au depistat bijuterii, ceasuri, telefoane mobile și bani în diverse valute. De asemenea, au fost ridicate patru mașini de lux, estimate la 150 de mii de euro. Trei bărbați au fost plasați în arest preventiv, iar al patrulea este cercetat în libertate.

Un bărbat de 28 de ani, cetățean străin, a fost arestat pentru 20 de zile, după ce și-a lovit de mai multe ori concubina. S-a întâmplat în localitatea Buțeni din raionul Hâncești. După ce a a săvârșit infracțiunea, bărbatul a urcat într-un automobil și a fugit de la locul faptei. În urma măsurilor întreprinse de polițiști, acesta a fost identificat și reținut, iar în privința lui a fost pornită o cauză penală pentru violență în familie.

Opinia ta contează. Comentează!