Accident în centrul Chișinăului
Social 16 ianuarie 2019, 14:56 | 1818

Un tânăr din Chișinău a ajuns în stare gravă la spital, cu mai multe traumatisme, după ce mașina pe care o conducea a lovit un alt automobil. Accidentul s-a întâmplat aseară pe bulevardul Grigore Vieru din Chișinău. Impactul a fost filmat de o cameră de bord. Urmează detalii.

Din imagini se vede cum mașina de teren Toyota Land Cruiser, la volanul căruia se afla un tânăr de 21 de ani, a fost lovită de un alt automobil Renault, care avea viteză excesivă și nu a cedat trecerea primului automobil, care se deplasa regulamentar. Potrivit poliției, vinovat ar fi șoferul din Renault, un tânăr în vârstă de 22 de ani. În urma impactului, acesta a suferit mai multe traumatisme și a fost transportat la spital. După ce a primit îngrijirile medicale necesare a fost lăsat să plece acasă. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă o amendă de o mie 500 de lei și șase puncte de penalizare.

Un alt accident cu implicarea unui microbuz de pe ruta Chișinău-Cobâlea s-a produs azi dimineață pe traseul Orhei-Rezina. Potrivit polițiștilor, automobilul care s-a ciocnit cu microbuzul era condus de un șofer în vârstă de 29 de ani. Acesta nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile din trafic, iar într-o curbă a intrat pe contrasens și s-a izbit frontal cu microbuzul, în care erau 14 pasageri. Doi dintre aceștia au fost transportați la spital. A avut nevoie de îngrijiri medicale și un pasager din autoturism.

Un accident rutier a avut loc aseară în comuna Costuleni. Potrivit poliției, un șofer din Republica Moldova a efectuat o manevră de depășire și a lovit o mașină a unui echipaj de poliție din județul Iași, care patrula zona. Din fericire, nimeni nimeni nu avut de suferit. Circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul se stabilesc. 

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie