Jurnalul Săptămânii, 25 Decembrie
Jurnalul Săptămînii 25 decembrie 2021, 21:20 | 2464

Programul informativ de sinteză a celor mai importante știri și evenimente. Abordări obiective pe subiectele sociale de rezonanță națională și din afara țării.

În multe gospodării e mare forfotă. Se bucură toți, de la mic la mare. Cei care sărbătoresc Crăciunul pe nou, au tăiat porcul crescut și hrănit bine timp de un an. E o tradiție veche, respectată și în familia Știrbu din satul Marianca de Jos, raionul Ștefan Vodă. Toată atmosfera a fost prinsă de echipa noastră de filmare.

Majoritatea cetățenilor din Republica Moldova ar pleca printre străini, în căutarea unui trai mai bun. Sunt datele apărute într-o cercetare sociologică, prezentată de IDIS „Viitorul”. Care sunt argumentele specialiștilor, ne spune Iulia Sarivan. Bună seara!

În această ediție vă invităm să cunoașteți o tânără ambițioasă și curajoasă. Ecaterina Daranuța are 26 de ani și este singura femeie pilot din Republica Moldova. Ea spune că această meserie nu e destinată doar bărbaților și speră ca experiența ei să le inspire și pe alte tinere să aleagă o meserie pe plac.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie