Locuitorii unui bloc din Chișinău se plâng că gunoiul de la blocul vecin este prea aproape
Social 5 noiembrie 2019, 18:05 | 2525

Au platit mii de euro pentru apartamente la bloc, dar suporta mirosul insuportabil de la tomberoanele pline cu gunoi, de langa alt bloc. Rabdarea locatarilor e pe sfarsite si ei sunt gata sa-l actioneze in judecata pe directorul companiei, care a construit ambele blocuri fara a lua in calcul factorul ecologic. Antreprenorul spune ca este in cautarea unei solutii.

Directorul companiei care a construit ambele blocuri, Vladimir Tonu, spune că urmează să găsească o soluție cât mai curând.

Locuitorii blocului se plâng că nici primăria nu ar fi luat măsuri, menționând doar că deșeurile sunt evacuate, iar containerele sunt de tip închis.

Ion Burdiumov, directorul Direcţiei generale locativ comunale și amenajare ne-a spus că este în concediu și nu ne poate oferi detalii. Între timp oamenii spun că sunt indignați de această situație, mai ales că au dat un pumn de bani pentru aceste locuințe.

Oamenii spun că dacă firma de construcții, care a ridicat blocurile de pe Alba Iulia nu va rezolva problema cu deșeurile, va fi acționată în judecată. 

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie