Atac armat la un sediu Fedex din SUA; Opt persoane și-au pierdut viața
Externe 16 aprilie 2021, 20:07 | 1703

Opt persoane au fost împușcate mortal joi seară, într-un depozit al companiei de curierat FedEx din oraşul american Indianapolis, statul Indiana. Atacatorul s-a sinucis, a anunţat poliţia.

GENAE COOK, purtător de cuvânt al poliţiei: "Informațiile preliminare din acest moment sunt că presupusul atacator și-a luat viața aici, la fața locului. După o percheziție preliminară a terenului din interior și din exterior, am localizat opt ​​persoane prezentând răni similare celor produse de arme de foc. Cei opt au fost declarați decedați la fața locului."

Potrivit autorităților, incidentul a avut loc la o facilitate a FedEx situată în apropiere de aeroport. Martorii povestesc că nu și-au dat seama că auzeau focuri de arme trase, până nu l-au văzut pe atacator.

JEREMIAH MILLER, martor: "M-am ridicat în picioare și am văzut un bărbat stând la intrarea în sediu cu o carabină, o pușcă automată, trăgând la nimereală."

Un purtător de cuvânt al FedEx a declarat că societatea este la curent cu cele întâmplate şi cooperează cu autorităţile, care investighează incidentul.

Opinia ta contează. Comentează!